Noutati

Budo Shin Napoca / Noutati

Arte martial: Kendo – Budoshin Napoca si Isshin Cluj-Napoca pe locul 3 la echipe

Ţinta principală a lunii în curs este Campionatul Mondial, Kendo, 25 – 26 mai, Novara, Italia. Intră în calcul şi participarea la cupele Tsushima (iunie), Ungariei (iulie), Caraiman (august) şi Nakamura (decembrie, 2012).

Budoshin Napoca a facut onoare clujului la “Judgement Day”

Sportivii clubului Budoshin Napoca s-au întors încarcați cu medalii de la Campionatul Internațional de kickboxing “Judgement Day”.

Mircea Mitronescu “Fiecare se naste cu un talent, dar trebuie descoperit”

Pentru că preocuparea pentru mişcare este, sau ar trebui să fie, o caracteristică a omului contemporan, m-am gândit să vă prezint de această dată câteva informaţii despre un sport relativ nou…

Succese clujene la arte martiale de contact

In zilele de 13 şi 14 noiembrie Tulcea a găzduit intrecerile Campionatului Internaţional de SEI BUDOKAI, competiţie organizată de Clubul Român de Kendo.

,,Budo Shin Napoca”, Fabrica de campioni

Un luptator de arte martiale trebuie sa cunoasca toate secretele adversarului si sa il domine din prima clipa. In Romania, cluburile de arte martiale de contact nu sunt foarte numeroase.

MedaIii clujene la kickboxing

Cinci practicanti de arte martiale de la recent infiintatul AS Club Budoshin Napoca au participat la intrecerile Cupei Romaniei de kick-box light-contact. e ringul bucurestean s-au infruntat aproape o suta de kick-boxeri de la diferite categorii de varsta…