ANTRENAMENTE

Ce antrenamente facem ?

Muay Thai

Muay Thai (în thailandeză: มวยไทย) sau Boxul Thailandez, este un sport național thailandez dar și un stil de luptă derivat din artele marțiale tradiționale thailandeze. Muay Thai, tradus mai larg înseamnă modul de a lupta om la om fără arme al thailandezilor. În ultima vreme, termenul a dobândit o conotație de “sport sângeros”, “luptă brutală” sau chiar “luptă fără reguli”, lucru destul de adevărat cu numai câteva generații în urmă. Mai este numit și ,,Arta celor 8 arme”, datorită loviturilor specifice de pumn, tibie, genunchi și cot, aceasta are un grad ridicat de eficiență și spectaculozitate, fiind considerată una dintre cele mai dure și complexe discipline de luptă existente. Muay Thai modern limitează proiecțiile – și anume luptătorii nu au permisiunea de a trimite adversarul la sol decât într-un număr foarte mic de situații și cu un număr foarte limitat de procedee, iar lupta nu continuă la sol. Muay Thai este deci un sport de luptă “stand-up” adică unde se practică numai schimbul de lovituri în picioare, fiind însă aproape cel mai permisiv și dur dintre cele de acest tip, existente.

​Kickboxing

​Kickboxing-ul este un stil de arte marțiale și lupte sportive care utilizează lovituri cu mâinile și picioarele, dezvoltat istoric din karate, Muay Thai și boxul clasic. Kickboxingul poate fi practicat ca autoapărare, fitness general, sau ca sport de contact. Mai poate fi considerat o artă marțială hibridă, deoarece este format prin combinarea elementelor din diverse stiluri tradiționale de lupte. Kickbox-ul își are originea undeva pe la începutul anilor șaizeci în Japonia și este o ramură a kickbox-ului low-kick. Noguchi Osamu este considerat părintele kickboxingului japonez. El a fost unul dintre promotorii de lupte proeminenți în Japonia.

K-1

K de la Karate, K de la Kung-Fu, K de la Kempo, K de la Kick Box, K de la Kakutogi. 1 de la primul. Cel mai bun. Unicul. Acestea s-au vrut a fi atributele ascunse din spatele povestii de succes ale celui mai celebru turneu mondial al sporturilor de lupta. Intre faima si adulatie, scandaluri si contestari, legenda si adevar, K-1 continua sa fascineze atat generatiile de tineri, cat si cunoscatorii pasionati ai fenomenului. K-1 este un stil de lupta unde se permite lovirea cu genunchii, însă nu si atacurile cu coatele. Acestea combină tehnici din Karate, Taekwondo, Savate, Kickboxing, San Shou, Muay Thai și box. Mai mult decât atât, luptele au loc numai din poziția în picioare, ceea ce reprezintă o diferență importantă fata de MMA. K-1 prezintă în sine combinația celor 3 arte marțiale – karate, kickboxing și kung fu.

​Autoaparare

​Autoapărarea reprezinta un concept universal de tehnici si metode de aparare personala ca totalitate a mijloacelor derivate din artele martiale sau din diferite stiluri de lupta, simplificate si adaptate situatiilro concrete prin aplicarea in situatiile cand individul se confrunta cu o agresiune fizica. Iar aceste stari de pericol in care ne putem afla la un moment dat, ne conditioneaza nu doar fizic ci si, sau mai ales emotional. Aceste agresiuni se produc pe strada, in mijloace de transport, in trafic, sau in diverse medii, nicidecum in mediul familiar si sigur din sala de antrenament. Pentru acest motiv pregatirea psiho-emotionala este luata serios in considerare si face parte din antrenamentul global, exersand tehnici si scenarii deosebite ce pun practicantul sub stres nu doar fizic ci si emotional. Doar asa acesta va reusi intr-o situatie reala sa faca fata tensiunii si sa reactioneze rapid, precis, eficient.

De ce sa alegi Budoshin Napoca ?

 • Disciplina

  In artele martiale performanta cere disciplina. Nu poti ajunge la acuratetea si eleganta miscarilor unui maestru fara a urma antrenamente riguroase. Nu poti sari etapele, trebuie sa incepi de jos si sa progresezi gradual pana centura devine in sfarsit neagra. Disciplina astfel dobandita te va ajuta sa-ti construiesti propria cariera, sa-ti stabilesti obiective si sa lupti pentru a le atinge.

 • Performanta

  Performanta sportiva se obitine in urma unui parcurs etapizat in sala de antrenament iar mai apoi in competitiile sportive nationale si internationale. Clubul nostru participa la aceste competitii cu sportivi bine antrenati, echilibrati fizic si mental pentru a urca pe prima treapta a podiumului.

 • Respect

  Respectul se castiga in primul rand fata de tine insuti, fata de sensei dar si de colegii de antrenament. Acesta porneste de la salutul intrari in Dojo pana la simbolurile Artelor Martiale care definesc tot acest mediu echilibrat din care face parte sportivul.

 • Sanatate

  Benefiicile aduse sanatatii nu se limiteaza doar la tineri sau practicantii de varsta mijlocie imbunatatindu-si substantial capacitatea aeroba, echilibrul, forta, greutatea corporala si flexibilitatea, in comparatie cu grupurile de control sedentare.

Costuri antrenamente

 • 1 antrenament
 • 12 antrenamente
 • Full Acces

15 LEI

KICKBOXING
MUAY THAI
K1
AUTOAPARARE
SAUNA

130 LEI

KICKBOXING

MUAY THAI

K1

AUTOAPARARE

SAUNA

180 LEI

FITNESS

KICKBOXING

MUAY THAI

K1

AUTOAPARARE

SAUNA

Budo Shin Napoca
Asociatia Sportiva Club Budo Shin Napoca antreneaza copii, juniori si seniori in stilurile de arte martiale Kickbox, Muay-Thai, Sei-Budokai si autoaparare pentru performata sportiva dar si amatori.
ORAR

LUNI: 19:30 - 21:00
MARTI: Inchis
MIERCURI: 19:30 - 21:00
JOI: Inchis
VINERI: 19:30 - 21:00

Contact

C. S. BUDO SHIN NAPOCA
ADRESA: Tudor Vladimirescu nr. 22 @Fabrica de Sport
TELEFON: 0744-695-377
EMAIL: contact[@]budoshin.ro

Social media

© Copyright 2018. Toate drepturile rezervate. Asociatia Sportiva Club Budo Shin Napoca.